Nokia E66 si E71 se dezvaluie prin imagini scapate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Nokia 18.148 ori
<b>Nokia E66 si E71 se dezvaluie prin imagini scapate pe Internet</b>Dupa ce informam ieri despre existenta unui Nokia E71, care ar trebui sa fie anuntat astazi, se pare ca atat acest smartphone, cat si modelul E66 si-au facut aparitia sub forma de terminale "scapate" pe mana consumatorilor, dornici de a le poza. Ambele...

Dupa ce informam ieri despre existenta unui Nokia E71, care ar trebui sa fie anuntat astazi, se pare ca atat acest smartphone, cat si modelul E66 si-au facut aparitia sub forma de terminale "scapate" pe mana consumatorilor, dornici de a le poza.

Ambele telefoane sunt destinate oamenilor de afaceri si includ 128MB de memorie interna si camere de 3.2 megapixeli. Se pare ca lookul cromat din precedentele imagini cu aceste handseturi a fost inlocuit de un finisaj de culoare neagra, care confera eleganta smartphone-urilor. Conform ultimelor zvonuri, mecanismul glisant al lui Nokia E66 este destul de solid, aratand ca producatorul finlandez si-a facut temele, dupa plangerile inregistrare in cazul modelului N95.

Nokia E66

Acesta, dar si Nokia N96 au probleme cu mecanismul glisant, iar bugul fizic isi va gasi rezolvarea prin modelul E66. Acum ne asteptam la o lansare oficiala a acestor 2 terminale, mai ales daca luam in calcul faptul ca E71 si-ar putea face aparitia astazi. Ramaneti cu Mobilissimo pentru anuntul oficial al celor 2 handseturi si curand si o experienta hands-on cu acestea.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×