Apple ne pune la dispozitie clipul video cu momentul lansarii SDK-ului iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 907 ori
<b>Apple ne pune la dispozitie clipul video cu momentul lansarii SDK-ului iPhone</b>Dupa ce am putut observa ca presa online abunda de stiri in legatura cu SDK-ul lansat de Apple pentru iPhone astazi, beneficiem de o confirmare video a faptului ca tot ceea ce stim pana acum despre SDK este adevarat. Aruncati o privire peste prezentarea...

Dupa ce am putut observa ca presa online abunda de stiri in legatura cu SDK-ul lansat de Apple pentru iPhone astazi, beneficiem de o confirmare video a faptului ca tot ceea ce stim pana acum despre SDK este adevarat. Aruncati o privire peste prezentarea video completa a lansarii aici http://events.apple.com.edgesuite.net/rtp20e92/event/index.html?internal=fj2l3s9dm.

Va trebui sa aveti Quicktime instalat pentru a vizualiza clipul, unul rar de altfel, care nu si-a facut aparitia pe YouTube, in special datorita faptului ca reprezentantii Apple au interzis filmarile in sala de conferinte. Steve Jobs este ca de obicei starul showului, prezentand segmentul de piata ocupat de iPhone in categoria smartphone-urilor, dar si feature-urile mult-asteptatului SDK.

Intre timp putem admira potentialul noului pachet de softuri destinate developerilor aruncand o privire peste clipurile de mai jos, care prezinta cum vor arata jocurile pe iPhone in viitorul apropiat. De mentionat este faptul ca developerilor le ia foarte putin timp pentru a dezvolta aplicatii cu ajutorul acestui SDK, ajugandu-se chiar la o munca de 2 ore sau 2 zile pentru un joc sau o aplicatie pentru email.

Clip:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×