One M9 (Hima) apare Într-o fotografie accidentală realizată de un angajat HTC

1.727 ori
<b>One M9 (Hima) apare Într-o fotografie accidentală realizată de un angajat HTC</b>Iată-ne ajunși și la sfârșitul acestei săptămâni, perioadă în care scurgerile de informații despre HTC One M9 nu au încetat să apară, acest device fiind principalul subiect abordat de către publicațiile tech la nivel global. După...

Iată-ne ajunși și la sfârșitul acestei săptămâni, perioadă în care scurgerile de informații despre HTC One M9 nu au încetat să apară, acest device fiind principalul subiect abordat de către publicațiile tech la nivel global. După numeroase fotografii cu terminalul pe care vi le-am prezentat aici, astăzi device-ul în cauză se afișează din nou.

Astfel, prin intermediul unei fotografii realizate de către un angajat al companiei taiwaneze îl putem remarca în reflecția lui Xperia Z2 pe nimeni altul decât One M9 Hima, smartphone al cărui design pare a fi deja conturat încă de pe acum.

Pe partea de specificații, noul flagship HTC ne va aduce același display Full HD de 5 inch, un procesor octa-core Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și un senzor foto principal de 20 megapixeli. Oare și anul acesta vom avea parte de un video-preview timpuriu al telefonului cum s-a întamplat în 2014 cu One M8?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×