Apple pregătește un iPhone de 6 inch?! Iată un presupus prototip!

1.565 ori
<b>Apple pregătește un iPhone de 6 inch?! Iată un presupus prototip!</b>Se pare că Apple nu e interesată doar de un iPhone de 4.8 inch, ci ar lua în calcul și o diagonală extremă precum 6 inch. Ceea ce vedeți mai jos este un presupus iPhone de 6 inch, dar că de obicei vă îndemn să priviți scăparea cu mare...

Se pare că Apple nu e interesată doar de un iPhone de 4.8 inch, ci ar lua în calcul și o diagonală extremă precum 6 inch. Ceea ce vedeți mai jos este un presupus iPhone de 6 inch, dar că de obicei vă îndemn să priviți scăparea cu mare precauție, deoarece imaginile sunt ușor de falsificat.

Multă vreme Steve Jobs și ai lui au afirmat că 3.5 inch este diagonală perfectă pentru un telefon mobil, pentru că anul trecut Apple să treacă la 4 inch. Nu am nici o îndoială că diagonalele vor crește, dacă nu anul ăsta atunci sigur în 2014 sau 2015. Dacă se va ajunge chiar la nivel de phablet nu putem știi încă, dar e posibil, de vreme ce Samsung are succes cu terminalele cu ecran uriaș.

Apple pregătește un iPhone de 6 inch?! Iată un presupus prototip!

Sursa acestor imagini afirmă - la fel ca WSJ zilele trecute - că există și un iPhone de 4.8 inch și unul de 6 inch, iar rezoluția modelului mai mare este de 1779 x 640 pixeli. 2013 este un an al schimbărilor, de vreme ce companii ce adopta designuri convenționale, precum Nokia și Apple fac trecerea la ecrane uriașe. Până și HTC ne pregătește un One Max cu diagonală mare. Ce determina oare această goană după centimetri în plus în diagonală? S-au mărit mâinile utilizatorilor sau doar darea de mână?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×