Premieră internațională cu impact local: Orange aduce apelurile internaționale de voce la calitate HD

Autor:  | Publicat în:  Orange 926 ori
<b>Premieră internațională cu impact local: Orange aduce apelurile internaționale de voce la calitate HD</b>Programul nu mi-a permis să particip la acest eveniment Orange care se anunța a aduce o premieră internațională. Existau numeroase semne de întrebare pe twitter, dar uite că în cele din urmă a fost legat de apelurile de voce la calitate HD....

Programul nu mi-a permis să particip la acest eveniment Orange care se anunța a aduce o premieră internațională. Existau numeroase semne de întrebare pe twitter, dar uite că în cele din urmă a fost legat de apelurile de voce la calitate HD.

între România și Republica Moldova se pot face apeluri internaționale la calitate HD, o fidelitate mult mai mare a sunetului. Este vorba de o colaborare între filialele Orange din țara noastră și din Republica Moldova. La noi se pot efectua apeluri de voce de acest fel din 2011 și numărul lor a crescut susținut de la debutul serviciului în 2011.

și o declarație oficială:

Suntem mândri că putem oferi clienților din România oportunitatea de a fi primii care experimentează o calitate superioară a vocii în convorbirile internaționale. Sunetul HD, alături de cea mai rapidă rețea de date mobile din România, confirmă accentul pe care Orange îl pune pe inovație, precum și interesul nostru de a oferi clienților o experiență plăcută și de a stabili noi standarde în serviciile de voce” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Trebuie să ai un telefon compatibil ca să intri în contact cu HD voice de la Orange. Lista conține: Alcatel OT-991, LG Optimus L7, HTC Desire C, HTC One S, HTC One X, Nokia Asha 302, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 900, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S III, Samsung S5610, Samsung Galaxy Xcover. Observați că sunt atât telefoane de top în genul S III cât și telefoane ieftine în genul Asha 302, Desire C.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×