Google Nexus 7 va primi și o versiune cu 32 GB

Autor:  | Publicat în:  Google 983 ori
<b>Google Nexus 7 va primi și o versiune cu 32 GB</b>Cea mai dorită tabletă de 7 inch a momentului este Google Nexus 7 și pe bună dreptate. Mi se pare a oferi o experiență fără cusur la un preț excelent. Google a lansat tableta în două variante ca spațiu de stocare: 8 GB și 16 GB. Cea mai...

Cea mai dorită tabletă de 7 inch a momentului este Google Nexus 7 și pe bună dreptate. Mi se pare a oferi o experiență fără cusur la un preț excelent. Google a lansat tableta în două variante ca spațiu de stocare: 8 GB și 16 GB. Cea mai dorită a fost cea de 16 GB care la un moment dat se epuizaseră stocurile.

La noi în țară va fi importată oficial doar versiunea de 16 GB la 1249 lei, deja magazinele au început să o afișeze cu acest cost de achiziție. Au început să circule informații cum că Google ar pregăti o varianta de 32 GB, astfel vor răspunde la cerințele celor care-și doreau o tabletă cu spațiu de stocare mai mare. Știți că aplicațiile din Google Play ajung a avea peste 1 - 1.5 GB și cei 8 sau 16 GB se ocupă rapid.

Mai rămâne să vedem și costurile. Presupun că va ajunge la 300 - 350 dolari. Am testat acest device și mi-a plăcut foarte mult. Apropo, la un moment dat se vorbea și de o versiune 3G, dar nimic concludent din partea Google până acum.

Tabletă
Date tehnice
Google Nexus 7
EcranIPS de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli
ProcesorQuad core Tegra 3 la 1.3 GHz
Memorie1 GB RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare
GPUULP GeForce
Sistem de operareAndroid 4.1 Jelly Bean
ConectivitateWi-Fi a/b/g/n, bluetooth, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm
Cameră foto și videoFrontală de 1.2 Megapixeli și filmează HD
Baterie4325 mAh
Greutate340 gr.
Grosime10.5 mm
 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×