Apple va pune accent pe fitness odată cu sosirea lui iWatch și iOS 8

1.205 ori
<b>Apple va pune accent pe fitness odată cu sosirea lui iWatch și iOS 8</b>Apple va investi mult în aplicații, servicii și poate și gadgeturi de fitness, odată cu lansarea lui iWatch și a lui iOS 8, conform celor de la 9to5Mac. Aparent aplicații fitness vor fi integrate în viitoarele produse Apple, permițând...

Apple va investi mult în aplicații, servicii și poate și gadgeturi de fitness, odată cu lansarea lui iWatch și a lui iOS 8, conform celor de la 9to5Mac. Aparent aplicații fitness vor fi integrate în viitoarele produse Apple, permițând utilizatorilor ceasului iWatch să își monitorizeze activitățile sportive.

iOS 8, care va fi cel mai probabil anunțat la vară ar putea include și o nouă aplicație numită Healthbook, care va monitoriza statistici legate de fitness, precum pași făcuți, calorii arse și kilometri parcurși. Funcțiile vor semăna cu cele disponibile prin Nike+ Fuel Band, Fitbit și Jawbone UP. Mai interesant e că Healthbook va analiza și date vitale, precum tensiunea arterială, nivelul de hidratare și pulsul.

Lansarea unui iWatch e așteptată de ceva vreme, mai ales că Apple a înregistrat deja produsul ca trademark în Mexic, Japonia și alte câteva tari. Așteptați-vă și la aplicații medicale ale acestui produs și la schimbarea modului în care înțelegem fitness-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×