Aşa arată cutia lui Samsung Galaxy S9+; Aflăm că difuzoarele stereo vor fi tunate de AKG

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.457 ori
<b>Aşa arată cutia lui Samsung Galaxy S9+; Aflăm că difuzoarele stereo vor fi tunate de AKG</b>A venit şi etapa scăpărilor de ambalaje pentru Samsung Galaxy S9, ocazie cu care vedem cutia lui Samsung Galaxy S9+, în imaginile de mai jos. Evident apar şi ceva detalii noi şi picante despre dotările phablet-ului.

A venit şi etapa scăpărilor de ambalaje pentru Samsung Galaxy S9, ocazie cu care vedem cutia lui Samsung Galaxy S9+, în cele două imagini. Evident apar şi ceva detalii noi şi picante despre dotările phablet-ului.

Cu doar 2 zile rămâne până la debut, aflăm că Galaxy S9+ va avea difuzoare stereo (şi S9 la rândul său), dar e vorba despre unele tunate de AKG. Aflam în prealabil că S9, ca şi S8 va avea la pachet căşti tunate de aceeaşi companie din domeniul acusticii. Samsung pare să păstreze aceeaşi abordare de design pentru cutie ca la S7 şi S8, cu o cutie neagră şi inscripţia numelui telefonului cu albastru.

Aşa arată cutia lui Samsung Galaxy S9+; Aflăm că difuzoarele stereo vor fi tunate de AKG

La o căutare rapidă pe Google vedem că S6 avea o cutie albă-gri, iar la S7 doar cuvintele "S7" erau cu albastru şi "Samsung Galaxy" cu alb pe fundal negru. S8 pe de altă parte avea un ambalaj identic cu ce vedem la S9+. Pe spatele acestei cutii mai stau scrise şi specificaţii şi aşa cum bănuiam S9+ va avea 6 GB RAM, faţă de 4 GB cât are S9 dar şi suport pentru încărcare wireless, cameră duală cu senzori de 12 MP, camera selfie de 8 MP şi 64 GB stocare.

Scannerul de iris şi rezistenţa la apă completează lista. Oare apucăm 25 februarie fără un video de unboxing?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×