LG V30s apare într-o nouă imagine promoţională, nu pare prea diferit de V30

294 ori
<b>LG V30s apare într-o nouă imagine promoţională, nu pare prea diferit de V30</b>LG va avea o prezenţă la MWC 2018, ştiţi probabil asta deja, dar vor aduce acolo doar o variantă derivată de LG V30, una axată pe AI şi cu ceva modificări. O imagine promoţională a acestui telefon LG V30S a apărut pe web şi poate fi admirată în acest..

LG va avea o prezenţă la MWC 2018, ştiţi probabil asta deja, dar vor aduce acolo doar o variantă derivată de LG V30, una axată pe AI şi cu ceva modificări. O imagine promoţională a acestui telefon LG V30S a apărut pe web şi poate fi admirată în acest articol.

Provine de la Evan Blass, deci bănuim că e autentică. Ne aşteptam să vedem produsul chiar luni, atunci când LG are programată o prezentare la standul său. Terminalul vine cu 256 GB stocare nativă, asta din start şi se remarcă prin tehnologia LG Lens, cu AI şi AR conlucrând. Practic, ca şi Bixby Vision şi Google Lens va permite să recunoaşteţi subiectul din imagine, fie că e punct de reper, aliment, marcă de vin, jucărie, aparat şi altele de gen.

Spre exemplu dacă faceţi poza unei coperţi de carte cu Mona Lisa pe ea, o să vă apară autorul picturii şi locul unde o găsiţi, plus istoricul operei de artă. LG V30S ar urma să vină cu un preţ pe la 920 de dolari, cel puţin în Coreea de Sud. Pe lângă LG Lens V30S va mai veni cu Voice AI, care va permite să rulaţi aplicaţii şi modificări setări doar prin comandă vocală.

Echipa LG a lucrat cu cea Google pentru a crea noi comenzi exclusive pentru Google Assistant-ul de pe acest telefon. Practic va scăpa de căutarea prin meniuri după opţiuni şi setări extra. Telefonul in sine ar trebui să păstreze RAM-ul, procesorul, stocarea si camera duala de pe LG V30. A se remarca in imagine si brandul ThinQ, asociat aparatelor inteligente si interconectate LG. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×