Panoul frontal al unui phablet Lumia de 6 inch ajunge pe web; Terminalul a intrat În producție!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.201 ori
<b>Panoul frontal al unui phablet Lumia de 6 inch ajunge pe web; Terminalul a intrat În producție!</b>Vorbim de ceva vreme despre două phableturi interesante, ale unor companii care nu s-au avântat încă în acest segment: Nokia și HTC. Ambele pregătesc modele noi, deși parcă am auzit mai multe despre phableturi Nokia decât despre HTC T6. Ei bine,...

Vorbim de ceva vreme despre două phableturi interesante, ale unor companii care nu s-au avântat încă în acest segment: Nokia și HTC. Ambele pregătesc modele noi, deși parcă am auzit mai multe despre phableturi Nokia decât despre HTC T6. Ei bine, astăzi vedem un panou frontal al unui Nokia de 6 inch.

Aparent, phabletul Nokia e deja în producție, iar designul panoului îmi amintește mai degrabă de un Sony Xperia decât de un Lumia. Diagonala de 6 inch poate părea exagerată, dar nici Galaxy Note III nu e departe, cu 5.7 sau 5.9 inch cât se speculează că va avea. Marginile acestui panou sunt destul de subțiri și sper că Nokia să nu producă un terminal exagerat de gros și greu, masivitatea fiind din păcate un atribut al seriei Lumia.

Acest device va ajunge pe piața în acest an conform surselor și va rula Windows Phone 8 GDR3, deci trebuie să așteptăm această actualizare. GDR3 va aduce suport pentru procesoare quad core și ecrane Full HD, ambele tehnologii care ar putea ajunge pe acest phablet. Veți cumpăra un astfel de produs sau veți miza pe cel HTC sau Samsung?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×