Avem deja clonă de HTC One 2? GuoMobile produce un terminal de acest gen cu CM OS la bord

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 869 ori
<b>Avem deja clonă de HTC One 2? GuoMobile produce un terminal de acest gen cu CM OS la bord</b>Se pare că deși HTC One 2/ M8 nu a fost lansat încă, au început să apară și un soi de clone ale sale. E cazul terminalului de mai jos, produs de către GuoMobile și care adoptă un design similar cu HTC One. &nbsp; Handsetul iese în evidență...

Se pare că deși HTC One 2/ M8 nu a fost lansat încă, au început să apară și un soi de clone ale sale. E cazul terminalului de mai jos, produs de către GuoMobile și care adoptă un design similar cu HTC One.

Handsetul iese în evidență prin sistemul de operare pe care îl rulează, CM OS, acea platformă made in China despre care am tot scris în ultima vreme. Pe numele său GuoMobile G2, acest telefon vine cu un procesor Qualcomm mai low end și cu un design destul de atractiv. Având prețul de 131 dolari, acest model este un dual SIM cu ecran AMOLED de 5 inch cu rezoluție qHD.

Avem deja clonă de HTC One 2? GuoMobile produce un terminal de acest gen cu CM OS la bord

Alte dotări includ 1 GB RAM și un procesor quad core Qualcomm cu identitate necunoscută. Telefonul rulează o versiune customizata de Android 4.2 pe care creatorul său o numește CM, deși e probabil vorba de o confuzie, acesta fiind clar COS, al guvernului chinez. Lista de dotări se încheie cu o baterie de 2000 mAh, o cameră de 8 megapixeli în spate și o carcasă ce măsoară 7.9 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×