Table Top Racing review: joc de curse arcade cu grafică high end, mai atractiv decât Revolt (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.501 ori
<b>Table Top Racing review: joc de curse arcade cu grafică high end, mai atractiv decât Revolt (Video)</b>în ultima săptămână am avut ocazia să joc câteva jocuri foarte drăguțe pe LG G Flex, printre care se numără și Table Top Racing. Jocul este disponibil gratuit în Google Play Store și este un soi de rival pentru Revolt, conceptul fiind...

în ultima săptămână am avut ocazia să joc câteva jocuri foarte drăguțe pe LG G Flex, printre care se numără și Table Top Racing. Jocul este disponibil gratuit în Google Play Store și este un soi de rival pentru Revolt, conceptul fiind același.

E vorba despre curse arcade jucate în sufragerie, bucătărie și în alte medii în care se pot regăsi de obicei mașinuțele de jucărie. Jocul vine de la Playrise Digital și are o grafică surprinzător de bună, lucru observat atunci când vedeți modul în care se reflecta lumina în capota mașinilor. Aveți la dispoziție 17 mașini, fiecare cu upgrade-uri, 8 circuite, 4 campionate și peste 30 de evenimente speciale.

Table Top Racing review: joc de curse arcade cu grafică high end, mai atractiv decât Revolt (Video)

Table Top Racing oferă 6 moduri unice de gameplay și 9 powerupuri pe care le folosiți pe circuit, printre care bombe aruncate în urmă, rachete, boosturi de viteză sau pulsuri electromagnetice. Jocul suporta salvare în cloud și are un fundal sonor destul de interesant, reprezentat de coveruri instrumentale ale melodiilor celebre.

Veți conduce camioane de înghețată, jeepuri și chiar o clonă de Bugatti Veyron. Jocul e foarte distractiv, e gratuit și arata excelent, deci merită nota 9.2 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul lui LG G Flex îl puteți afla aici.

​Table Top Racing Review

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×