Un smartphone flexibil Samsung e prezentat în detaliu de brevete, se află în stadiu avansat de dezvoltare

616 ori
<b>Un smartphone flexibil Samsung e prezentat în detaliu de brevete, se află în stadiu avansat de dezvoltare</b>Cred că au trecut cel puţin 3 ani de c&acirc;nd tot auzim că Samsung lucrează la un telefon cu adevărat flexibil, rulabil şi care să ducă designul smartphone &icirc;ntr-o nouă direcţie. De la conceptul Youm &icirc;ncoace am văzut doar brevete...

Cred că au trecut cel puţin 3 ani de când tot auzim că Samsung lucrează la un telefon cu adevărat flexibil, rulabil şi care să ducă designul smartphone într-o nouă direcţie. De la conceptul Youm încoace am văzut doar brevete legate de această abordare şi azi vedem o serie nouă de astfel de documente, ce par a indica un stadiu avansat al unui proiect de genul.

Compania sud coreeană lucrează la panouri OLED flexibile şi handseturi cu această dotare de ceva vreme, sub numele de cod Project Valley. Ceea ce vedem în schiţe pare a fi o serie de mecanisme complicate, ale unui smartphone ce poate fi îndoit. Nu avem doar un panou de display flexibil, ci si un mecanism complex cu rotiţe şi componente pliabile, ce permit îndoirea telefonului în două.

Un smartphone flexibil Samsung e prezentat în detaliu de brevete, se afla în stadiu avansat de dezvoltare

O balama mecanică pare a fi cheia aici, dar una discretă şi bine ascunsă. Butoanele şi cameră rămân la locul lor, dar se pare că butonul Home lipseşte şi primim şi două mecanisme magnetice care securizează cuplajele porţiunilor îndoite ale terminalului. Nu există vreo garanţie că Project Valley se va concretiza în viitorul apropiat, dar sperăm să vedem măcar un concept la un viitor show IFA, CES sau MWC sau poate un prototip.

Un smartphone flexibil Samsung e prezentat în detaliu de brevete, se afla în stadiu avansat de dezvoltare

Un smartphone flexibil Samsung e prezentat în detaliu de brevete, se afla în stadiu avansat de dezvoltare

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×