HTC da in judecata Apple; doreste oprirea vanzarilor de iPhone, iPad, iPod

1.923 ori
<b>HTC da in judecata Apple; doreste oprirea vanzarilor de iPhone, iPad, iPod</b>Drept raspuns la procesul intentat de Apple in martie, HTC a dat in judecata gigantul din Cupertino pentru incalcarea patentelor sale. Acest contra-proces a debutat cu o plangere inaintata Comisiei Internationale de Comert a Statelor Unite, primele...

Drept raspuns la procesul intentat de Apple in martie, HTC a dat in judecata gigantul din Cupertino pentru incalcarea patentelor sale. Acest contra-proces a debutat cu o plangere inaintata Comisiei Internationale de Comert a Statelor Unite, primele detalii devenind oficiale astazi.

HTC doreste oprirea importurilor si vanzarilor de unitati iPhone, iPad si iPod in Statele Unite. Producatorul unor terminale Android de top, HTC mentioneaza ca Apple violeaza 5 dintre patentele sale, dar compania nu a mentionat care sunt acestea. Plangerea este raspunsul celor 2 procese intentate de Apple in martie contra firmei taiwaneze, la acea vreme gigantul din Cupertino mentionand ca HTC incalca nu mai putin de 20 de patente, care au legatura cu interfata lui iPhone, hardware-ul si arhitectura sa.

Putem spune ca adevarata tinta a celor de la Apple este Google (si Android), nu neaparat HTC, dar acesta este cel mai mare producator de handseturi care ruleaza Android OS. Va reamintim ca Apple s-a judecat (si se va mai judeca) si cu Nokia, tot pe tema patentelor, aparent pana in 2012 si dupa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×