BlackBerry 10.2 apare pentru prima oară Într-o experiență hands on filmată (Video)

1.032 ori
<b>BlackBerry 10.2 apare pentru prima oară Într-o experiență hands on filmată (Video)</b>BlackBerry 10.2 și-a făcut apariția pe web astăzi, într-un clip video hands on, pe care îl vedeți mai jos. Acest release software aduce câteva modificări față de experiența obișnuită BB 10 OS, pe care le aflați mai jos. &nbsp; Vedem și...

BlackBerry 10.2 și-a făcut apariția pe web astăzi, într-un clip video hands on, pe care îl vedeți mai jos. Acest release software aduce câteva modificări față de experiența obișnuită BB 10 OS, pe care le aflați mai jos.

Vedem și noul sistem de notificări, tema întunecată în zona de setări și posibilitatea a marca fie grupuri sau contacte cu prioritate crescută. Se pare că notificările de nivel 1 vor putea fi accesate cu un gest de "ciupire" a ecranului. Preview-urile din lockscreen nu au fost implementate încă, dar se lucreaa la acest aspect.

Pentru cei care sunt curioși cu privire la noul sistem de notificări din BB 10.2, ei bine el este de tip "toast". Asta înseamnă că pe măsură ce mesajele sunt primite, le veți putea accesa prin swipe în jos din zona de notificări și veți putea interacționa cu ele direct. WiFi Direct vine și el în noul BlackBerry OS, care mai aduce și emoji unicod standard, alarme multiple și câteva îmbunătățiri de BBM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×