Proiectul Tizen anulat, conform celui mai celebru blogger rus

Autor:  | Publicat în:  Tizen 773 ori
<b>Proiectul Tizen anulat, conform celui mai celebru blogger rus</b>înainte să existe @evleaks, îl aveam pe Eldar Murtazin, un celebru blogger rus, care afla înaintea tuturor ce se întâmplă pe piața telecom și realiza review-uri în premieră pentru handseturi nelansate. Ei bine, astăzi Eldar revine în...

înainte să existe @evleaks, îl aveam pe Eldar Murtazin, un celebru blogger rus, care afla înaintea tuturor ce se întâmplă pe piața telecom și realiza review-uri în premieră pentru handseturi nelansate. Ei bine, astăzi Eldar revine în actualitate, cu o veste proastă: proiectul Tizen a fost anulat.

Ultima oară când se discuta despre Tizen, aflăm că platforma a fost amânată cu 2 luni, sau mai bine zis primul telefon cu acest OS la bord a fost amanat. Eldar are o reputație bună când vine vorba de zvonuri legate de Samsung, compania fiind cea care deținea controlul asupra lui Tizen. Bloggerul a prezis cu precizie încetarea existenței lui Bada OS, deci mă aștept să aibă dreptate și legat de Tizen, din păcate.

Parteneriatul dintre Samsung și Intel nu va avea de suferit din acest motiv, deși Tizen era liantul cel mai puternic dintre cele două branduri. Eldar afirma că acum Sammy și Intel se concentrează pe un proiect Android foarte interesant și având în vedere faptul că recent Samsung a lansat o tabletă cu un CPU Intel la interior, bănuiesc că ne mai așteaptă astfel de produse pe viitor.

Vine epoca Intel oare?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×