BlackBerry îşi extinde prezenta pe piaţa auto, realizând soluţii software pentru automobile autonome

547 ori
<b>BlackBerry îşi extinde prezenta pe piaţa auto, realizând soluţii software pentru automobile autonome</b>Se pare că BlackBerry e gata să se implice şi &icirc;n alte segmente dec&acirc;t cel smartphone, care nu mai funcţionează chiar at&acirc;t de bine că &icirc;n urmă cu 10 ani spre exemplu. Canadienii ar dori să &icirc;şi extindă iniţiativele...

Se pare că BlackBerry e gata să se implice şi în alte segmente decât cel smartphone, care nu mai funcţionează chiar atât de bine că în urmă cu 10 ani spre exemplu. Canadienii ar dori să îşi extindă iniţiativele auto, realizând şi soluţii pentru automobile autonome.

Deja BlackBerry avea în portofoliu sisteme de infotainment prezente pe zeci de milioane de automobile, mai ales modelele Ford. Se pare că ni se şi pregăteşte o prezentare de produse noi în această zonă cu ocazia lui CES 2016, care va avea loc luna viitoare în Las Vegas. Informaţia vine de la John Chen, CEO BlackBerry, care a acordat un interviu recent.

Vom vedea în Vegas şi soluţii pentru şofat asistat şi soluţii pentru condus autonom. BlackBerry anunţa recent o colaborare cu Luxoft pentru a crea un sistem similar cu Autopilot de pe Tesla Model S. Chen şi-a manifestat dispoziţia de a lucra şi cu numele mari din zona tech, precum Google, Apple sau Tesla. Luxoft este o companie din Elveţia, care se axează mai degrabă pe detectare obiectelor şi analizarea mediului din jur, care în tandem cu QNX vor crea un produs cel puțin interesant.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×