Şeful secţiunii Mobile de la Nokia foloseşte un iPhone 6 la un eveniment din China

1.140 ori
<b>Şeful secţiunii Mobile de la Nokia foloseşte un iPhone 6 la un eveniment din China</b>Am auzit de-a lungul ultimului an multiple zvonuri legate despre revenirea celor de la Nokia &icirc;n zona producţiei de telefoane mobile, ceea ce nu se poate &icirc;nt&acirc;mpla dec&acirc;t &icirc;ncep&acirc;nd cu ultimul trimestru al anului viitor (in...

Am auzit de-a lungul ultimului an multiple zvonuri legate despre revenirea celor de la Nokia în zona producţiei de telefoane mobile, ceea ce nu se poate întâmpla decât începând cu ultimul trimestru al anului viitor (in urma obligatiilor față de Microsoft). Între timp, un oficial Nokia (aparent şeful secţiunii Mobile) a fost surprins folosind un iPhone 6 în cadru oficial.

Este vorba despre evenimentul World Internet Conference, desfăşurat în China şi ajuns la editia a doua. La el a participat şi preşedintele chinez, Xi Jinping, care a avut discursul de deschidere. Nokia a avut propriul stand la eveniment, prezentând camera ce poate captura video la 360 de grade, cunoscută ca OZO, dar şi alte produse.

Şeful secţiunii Mobile de la Nokia foloseşte un iPhone 6 la un eveniment din China

Revenind la acel oficial, el avea un iPhone 6 sau 6S pe masă, dar nu ar trebui să ne mire deschiderea şi spre produsele rivalilor. La urma urmei şi Steve Wozniak, cofondator Apple folosea un model Windows Phone la un moment dat. Putem doar să sperăm că Nokia va lua lecţii de la Apple, dar în acelaşi timp nu va cădea în capcana de a-i copia. S-a discutat cu ceva vreme in urmă şi despre un handset dual OS, cu Windows 10 Mobile şi Android de la Nokia, dar mai multe vom afla abia în 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×