Samsung Galaxy S5 Prime Își face apariția Într-o nouă fotografie; acesta ar putea fi lansat oficial pe 12 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.141 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime Își face apariția Într-o nouă fotografie; acesta ar putea fi lansat oficial pe 12 septembrie</b>Iată că deși Samsung a lansat o versiune îmbunătățită a lui Galaxy S5, și anume modelul Galaxy S5 LTE-A ce va sosi pe piața coreeană, se pare că zvonurile despre versiunea Prime a flagship-ului din acest an continuă a-și face apariția pe...

Iată că deși Samsung a lansat o versiune îmbunătățită a lui Galaxy S5, și anume modelul Galaxy S5 LTE-A ce va sosi pe piața coreeană, se pare că zvonurile despre versiunea Prime a flagship-ului din acest an continuă a-și face apariția pe web. Și de această dată, persoana din spatele noului leak este zvonacul @evleaks.

Acesta a postat o nouă imagine randată cu presupusul Galaxy S5 Prime ce este prezentat acum în varianta de culoare albă. Pe lângă marginile foarte subțiri adoptate de către acest device pe partea de design, observăm și o posibilă dată de lansare, mai precis ziua de 12 septembrie. Cu toate acestea, deși anul acesta data de 12 septembrie va cădea într-o zi de vineri, imaginea afișată pe ecran sugerează că 12 septembrie va fi într-o zi de joi.

Din câte știm, anul acesta în luna septembrie se va desfășura show-ul IFA 2014 Berlin, eveniment ce se va desfășura în perioada 5-10 septembrie. Astfel, ne putem aștepta ca Samsung să anunțe acest model Prime la două zile după ce evenimentul IFA 2014 va lua sfârșit, modalitate prin care va atrage toată atenția presei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×