Windows Phone 8.1 GDR1 Își face apariția sub formă de leak; Va sosi În curând la producători de terminale pentru teste

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 585 ori
<b>Windows Phone 8.1 GDR1 Își face apariția sub formă de leak; Va sosi În curând la producători de terminale pentru teste</b>Windows Phone 8.1 versiunea 8.10.14130.0 a apărut nu cu mult timp în urmă și iată că ne pregătim deja de o versiune nouă și anume 8.10.14140.0, încă un update pentru OS-ul care ne-a adus Cortana pe mobil. &nbsp; E posibil ca noul release să...

Windows Phone 8.1 versiunea 8.10.14130.0 a apărut nu cu mult timp în urmă și iată că ne pregătim deja de o versiune nouă și anume 8.10.14140.0, încă un update pentru OS-ul care ne-a adus Cortana pe mobil.

E posibil ca noul release să fie de fapt Windows Phone 8.1 GDR1, care ar putea să fi oferit deja producătorilor hardware pentru testare. Terminalele Windows Phone care aveau versiunea developer preview de WP8.1 ar putea primi GDR1 la începutul său mijlocul lunii august, cu posibile întârzieri confirmate deja. Printre altele acest update va aduce posibilitatea de a crea foldere nativ în Start Screen, nouă funcție apărând din greșeală pe pagina de suport WP 8.1 cu puțină vreme în urmă.

Vă reamintesc că avem un Nokia Lumia 930 în teste și că am realizat un review detaliat al versiunii developer preview de Windows Phone 8.1 cu ceva vreme în urmă. Acest OS este deja un salt uriaș față de WP8, aducând tile-uri transparente, asistentul virtual Cortana, posibilitatea de a copia aplicații pe cardul SD și Action Center pentru notificări și toggle-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×