BlackBerry Torch 2 arată promițător! Iată imagini reale și specificații!

1.838 ori
<b>BlackBerry Torch 2 arată promițător! Iată imagini reale și specificații!</b>Dacă primele imagini cu BlackBerry Torch 2 puteau fi considerate concepte sau falsuri, ei bine au apărut acum și "imagini live" cu acest terminal, postate pe web împreună cu specificațiile acestui smartphone. &nbsp; Avem de-a face cu un terminal cu...

Dacă primele imagini cu BlackBerry Torch 2 puteau fi considerate concepte sau falsuri, ei bine au apărut acum și "imagini live" cu acest terminal, postate pe web împreună cu specificațiile acestui smartphone.

Avem de-a face cu un terminal cu un capac metalic al bateriei și un design tip slider. Torch 2 vine cu un upgrade la capitolul procesor, folosind un CPU de 1.2GHz, iar dotările sale includ și un display touch de 3.2 inchi, cu rezoluție VGA. în ce privește conectivitatea, utilizatorii vor beneficia de global GSM/GPRS/EDGE și tri-band HSPA de 14.4 Mbps.

și memoria internă a fost dublată, iar telefonul va pune la dispoziție 8 GB și asta fără a pune la socoteală slotul microSD. BlackBerry Torch 2 va folosi 768 MB RAM, WiFi, Bluetooth, GPS și NFC, în vreme ce camera sa de 5 megapixeli va fi capabilă de captură 720p. în acest moment nu avem informații despre data de lansare sau prețul acestui model, dar vom reveni de îndată ce datele sunt făcute publice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×