BOE e gata să domine piaţa de display-uri smartphone din China

750 ori
<b>BOE e gata să domine piaţa de display-uri smartphone din China</b>BOE este un nume pe care am început să îl auzim tot mai des în ultima vreme. Sincer să fiu am aflat de ei în noiembrie 2018, atunci când au apărut problemele cu ecranul lui Huawei Mate 20 Pro. De atunci au început totuşi

BOE este un nume pe care am început să îl auzim tot mai des în ultima vreme. Sincer să fiu am aflat de ei în noiembrie 2018, atunci când au apărut problemele cu ecranul lui Huawei Mate 20 Pro. De atunci au început totuşi să crească tot mai mult şi acum ar fi gata să devină cel mai mare producător de display-uri smartphone din China.

Compania chineză primea ceva PR pozitiv când se afla că produce ecranele lui Huawei Mate 20 Pro care nu au problemele cu nuanţa gri/verde. Cele buclucaşe erau produse de LG Display. Tot BOE investea 6.8 miliarde de dolariîntr-o linie de producţie de panouri AMOLED de generaţie a şasea. La început de an îi vedeam şi prezentând un nou tip de ecran pliabil şi anunţând noi linii de producţie (a treia este în lucru).

BOE se ocupă acum cu multiple proiecte legate de panouri AMOLED flexibile şi ar fi întrecut deja LG Display, prinzând contracte cu Huawei inclusiv pentru telefoanele Mate şi P viitoare. Cei de la Digitimes au făcut un reportaj în care au analizat ascensiunea companiei şi au prezis că va domina segmentul de panouri AMOLED pentru smartphone pe piaţa chineză.

Potrivit ultimelor vești, BOE a oprit deja investiţiile în panouri LTPS TFT LCD şi pariază strict pe AMOLED. E cunoscut faptul că firmelor chineze nu le place să colaboreze cu cele din afară, mai ales în acest climat, aşa că BOE ar putea prinde multe contracte cu Oppo, Vivo, Xiaomi sau OnePlus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×