Bonusuri pentru angajații Nokia care continuă lucrul la MeeGo și respectă termenele limită (iulie, septembrie, sfârșitul lui 2011)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.541 ori
<b>Bonusuri pentru angajații Nokia care continuă lucrul la MeeGo și respectă termenele limită (iulie, septembrie, sfârșitul lui 2011)</b>Probabil vă amintiți că la aflarea veștii că Nokia va colabora cu Microsoft, folosind Windows Phone 7 drept OS principal, angajații companiei finlandeze au protestat. Apoi a urmat și anunțul că vor exista concedieri, iar pentru a evita...

Probabil vă amintiți că la aflarea veștii că Nokia va colabora cu Microsoft, folosind Windows Phone 7 drept OS principal, angajații companiei finlandeze au protestat. Apoi a urmat și anunțul că vor exista concedieri, iar pentru a evita nemulțumiri Nokia a decis să ofere bonusuri cu 50% mai mari pentru angajații care lucrează la MeeGo.

Scopul companiei este să lanseze măcar un terminal cu MeeGo la bord până la finalul anului și acest obiectiv va putea fi împlinit doar dacă dezvoltatorii lucrează cu tragere de inimă. Astfel, ei vor trebui să respecte 3 termene limită pentru ca totul să meargă bine: sfârșitul lunii iulie, sfârșitul lui septembrie și sfârșitul anului.

Dacă lansarea handsetului MeeGo va fi realizată fără probleme, atunci bonusurile mărite vor deveni realitate, deși nu prea înțelegem această grabă a celor de la Nokia de a lansa un OS la care oricum se va renunța în viitor. E foarte posibil ca dezvoltatorii care lucrează la MeeGo și doresc să părăsească Nokia să facă trecerea la Intel, companie care încă se axează pe această platformă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×