Breakfest review - joc oldschool pe telefon modern (Video)

1.020 ori
<b>Breakfest review - joc oldschool pe telefon modern (Video)</b>știți jocul acela de pe vremuri cu o bâtă, o bilă și cărămizi care trebuie sparte? Ei bine, acum Breakfest rulează pe Nokia 808 Pureview și am testat pe acest terminal acest joc "antic" în varianta descărcată gratuit din Nokia Store. Aveți...

știți jocul acela de pe vremuri cu o bâtă, o bilă și cărămizi care trebuie sparte? Ei bine, acum Breakfest rulează pe Nokia 808 Pureview și am testat pe acest terminal acest joc "antic" în varianta descărcată gratuit din Nokia Store. Aveți la dispoziție o grafică 3D, powerupuri, 50 de nivele și multe altele.

Ideea e că voi să controlați o bâtă, cu care loviți o bilă ce va distruge diferite cuburi din material mai mult sau mai putin rezistente, în drumul vostru spre cuburile portocalii. Există și powerupuri care vă permit să acoperiți o arie mai mare cu distrugere, să creșteți viteza bilei sau să provocați o reacție în lanț. Aș fi dorit poate un joc ceva mai modern pentru un astfel de terminal din 2012, dar Nokia Store nu sta prea bine la acest capitol, iar puținele jocuri cu grafică de ultimă oră costă destul de mult.

Eu văd acest joc drept un Arkanoid în varianta 3D, iar dacă ați jucat Arkanoid când erați mici veți dori să încercați și acest joc. Ce regret eu e că e nevoie de multe atingeri de ecran pentru a imprima o direcție corectă bilei. Jocul primește nota 7.5 din 10.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×