Compania chineză Bluboo pregătește un prim smartwatch cu Android Wear, device axat pe funcții sportive

1.251 ori
<b>Compania chineză Bluboo pregătește un prim smartwatch cu Android Wear, device axat pe funcții sportive</b>Nu doar Elephone se pregătește de lansarea unui prim smartwatch pe piață, ci și compania chineză Bluboo, un nume nu tocmai cunoscut la nivel global. Ei bine, se pare că ceasul dezvoltat de compania &icirc;n cauză se va numi Xwatch și va rula la...

Nu doar Elephone se pregătește de lansarea unui prim smartwatch pe piață, ci și compania chineză Bluboo, un nume nu tocmai cunoscut la nivel global. Ei bine, se pare că ceasul dezvoltat de compania în cauză se va numi Xwatch și va rula la fel ca majoritatea, sistemul de operare Android Wear.

Pentru început ni se dezvăluie că acest model va fi unul adresat în special acelor persoane pentru care activitatea sportivă face parte din rutina zilnică. Bluboo Xwatch va oferi un senzor altimetru, pedometru, barometru, unul pentru măsurarea pulsului, dar și un modul GPS.

Bluboo Xwatch

Deși specificațiile sale încă nu au fost făcute publice, ne-am putea aștepta la 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, și poate un chip Snapdragon 400. Observăm că ceasul vine cu un display full circular, cu două butoane fizice plasate lateral, dar și cu diverse curele din cauciuc colorate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×