Camera Nikon cu Android, Coolpix S800 apare În primele imagini!

1.237 ori
<b>Camera Nikon cu Android, Coolpix S800 apare În primele imagini!</b>Am scris despre o cameră Nikon cu Android chiar aici și deși nu e un telefon, acest device e cel puțin interesant. E vorba despre Nikon Coolpix S800, care acum a ajuns pe web sub formă de fotografii. Aceasta smart camera pare a fi destul de compactă...

Am scris despre o cameră Nikon cu Android chiar aici și deși nu e un telefon, acest device e cel puțin interesant. E vorba despre Nikon Coolpix S800, care acum a ajuns pe web sub formă de fotografii. Aceasta smart camera pare a fi destul de compactă și se pare că producătorul sau va lansa două camere Android în curând și nu doar acest model.

Zvonurile afirmă că anunțul oficial va veni pe 22 august și din câte se vede în imagine acest model pare a rula doar Android 2.3 Gingerbread. Observăm prezența unui senzor de 12 megapixeli și a unui touchscreen de 3 inch, plus interfața obișnuită pentru Android. Se observă și un buton Back, Home și Menu în partea inferioară a camerei. De vreme ce Nikon pregătește două camere, e probabil că una să fie un point and shoot, iar cealaltă ar putea fi un model DSLR avansat.

Camera Nikon cu Android, Coolpix S800...

Nu pot să spun că mă uimește acesta mutare, mai ales că am văzut kituri DSLR pentru iPhone 4S și tot soiul de atașamente și lentile, deci interesul pentru a combina experienta smartphone cu cea a unei camere de top e mare. Din păcate Nikon Coolpix S800 nu are și rol de telefon, cel puțin nu din câte știu și exact ca în cazul unei tablete, ați arăta ridicol vorbind cu aparatul foto la ureche.

Nikon Coolpix S800

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×