Canalele tale TV preferate pe iPhone și iPad via streaming

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.794 ori
<b>Canalele tale TV preferate pe iPhone și iPad via streaming</b>Dacă nu doriți să ratați meciul preferat și sunteți posesor de iPad sau iPhone, avem o soluție pentru dumneavoastră: produsele Hauppauge. Este vorba despre media streamere, gadgeturi ce permit streamingul TV live atât pe telefonul Apple, cât și...

Dacă nu doriți să ratați meciul preferat și sunteți posesor de iPad sau iPhone, avem o soluție pentru dumneavoastră: produsele Hauppauge. Este vorba despre media streamere, gadgeturi ce permit streamingul TV live atât pe telefonul Apple, cât și pe tableta aceluiași producător.

Aveți nevoie de o conexiune WiFi sau puteți realiza streamingul pe Internet, bazându-vă pe aparatul Hauppauge Broadway. Acesta suporta atât recepționarea canalelor TV analogice, cât și digitale, ele urmând a fi comprimate pentru vizualizarea pe iPad și iPhone. Există și o variantă USB a acestui gadget, destinată laptopurilor și foarte ușor de utilizat.

O puteți vedea în imaginea de mai jos și menționăm și că accesoriul permite recepționarea de transmisii Mobile Digital TV, emise special pentru terminale mobile. Gadgetul de dimensiuni mai mici costă 69 de dolari, în vreme ce modelul Broadway costă 199 dolari.

Streaming TV live pe iPhone, iPad

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×