Câștigătorul lui Karbonn Sparkle-V este Matei Florin din Suceava!

736 ori
<b>Câștigătorul lui Karbonn Sparkle-V este Matei Florin din Suceava!</b>Așa cum v-am promis, ieri la ora 21:00 a fost organizată extragerea prin random.org ce avea să decidă câștigătorul concursului în care ofeream ca premiu unul dintre primele smartphone-uri ce rulează platforma Android One, și anume modelul...

Așa cum v-am promis, ieri la ora 21:00 a fost organizată extragerea prin random.org ce avea să decidă câștigătorul concursului în care ofeream ca premiu unul dintre primele smartphone-uri ce rulează platforma Android One, și anume modelul Karbonn Sparkle V.

Astfel, dintre cei 224 de participanți care au îndeplinit cerințele concursului, a fost ales doar unul singur, acesta fiind Matei Florin, un adolescent din Suceava. Lista completă a participanților poate fi regăsită chiar aici, în timp ce materialul video ce dezvăluie extragerea câștigătorului este prezent mai jos.

După cum bine știți, Karbonn Sparkle V a fost principala vedetă din cadrul unui unboxing și al unui video review realizat de către colegul nostru Alex, materiale ce pot fi regăsite aici. De asemenea, puteți afla mai multe despre acest telefon și de pe forum. în acest moment, Sparkle V este comercializat de eMAG la prețul de 549 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×