Cel mai nou telefon pliabil brevetat de LG are 3 ecrane, 2 baterii şi 2 jack-uri audio

880 ori
<b>Cel mai nou telefon pliabil brevetat de LG are 3 ecrane, 2 baterii şi 2 jack-uri audio</b>În vreme ce majoritatea producătorilor din zona smartphone renunță la jack-urile audio de pe device-urile aduse pe piață, iată că LG nu doar păstrează acest element de conectivitate, ci aduce două. Momentan ideea este doar sub formă de concept

Ne-am obişnuit să vedem brevete de telefoane pliabile de la Samsung şi Microsoft, dar şi LG are un proiect de gen şi e destul de avansat. Azi spre exemplu apare un brevet de telefon pliabil care pare să aibă două ecrane, dar de fapt are 3. Mai mult decât atât, vine şi cu două baterii.

Brevet LG

Brevetul a fost înregistrat în septembrie 2016 şi acordat de abia pe 5 aprilie 2018. A apărut în baza de date WIPO şi include o serie de schiţe la pachet. În una dintre ele vedem terminalul deschis ca un laptop şi observăm că balamaua dintre ecrane e una discretă şi nu atât de complexă precum la Microsoft Andromeda sau Samsung Galaxy X. Documentele menţionează posibilitatea de a integra un ecran la exterior şi unul la interior.

Brevet LG

În majoritatea ilustraţiilor, ecranul se află la exterior, dar sunt şanse să avem şi unul la interior. Apoi vedem o versiune conectată sus şi jos prin acea balama şi sistemul include unul dintre ecrane cu margini curbate. Pe acea curbură sunt afişate informaţii precum icon-uri, dată, oră, notificări. Prima secţiune de ecran include şi scanner de amprente şi cameră, iar a doua are o cameră duală sau cameră 3D.

Brevet LG

E prima oară când apare un telefon pliabil cu două baterii la bord, ceea ce are oarecum sens, pentru că e mai uşor să ai două baterii, decât una masivă şi flexibilă. Mai avem şi două jack-uri audio, ceea ce înseamnă fie că telefonul se poate folosi de către două persoane, fiecare uitându-se pe jumătatea sa de ecran şi cu sunetul sau la căşti, fie telefonul se desparte în două bucăţi, unite de magnetism şi pini ca modulele Moto Mods.

Deocamdată totul e doar un brevet, deci nu avem speranţe prea mari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×