Google Goggles iti permite sa "traduci" ceea ce vezi in timp real

1.393 ori
<b>Google Goggles iti permite sa "traduci" ceea ce vezi in timp real</b>Calatoriile intr-o tara straina pot fi o experienta de neuitat, dar si o povara, in special daca nu stiti limba tarii pe care o vizitati. Google sale in ajutorul dumneavoastra prin intermediul aplicatiei Goggles, care va traduce tot ceea ce vedeti in timp...

Calatoriile intr-o tara straina pot fi o experienta de neuitat, dar si o povara, in special daca nu stiti limba tarii pe care o vizitati. Google sale in ajutorul dumneavoastra prin intermediul aplicatiei Goggles, care va traduce tot ceea ce vedeti in timp real.

Tot ce trebuie sa faceti este sa indreptati telefonul (Android) catre o bucata de hartie/perete/indicator pe care sta scris un cuvant sau o fraza. Veti putea trasa un cadru in jurul cuvintelor, urmand apoi sa apasati butonul "shutter", iar daca Google va recunoaste textul, va va oferi optiunea de a-l traduce.

Apasati apoi butonul "traducere" pentru a selecta sursa si limba in care doriti tradus textul. Prototipul acestei aplicatii afost prezentat la inceputul anului in cadrul lui Mobile World Congress, din Barcelona si putea recunoaste doar text in limba germana. Noua versiune de Google Goggles suporta acum limba italiana, germana, spaniola si engleza si poate traduce in numeroase alte limbi.

Goggles v1.1 aduce ca functii noi suportul pentru recunoasterea codurilor de bare, recunoasterea logourilor, produselor, o interfata upgradata si posibilitatea de a initia cautari vizuale folosind imagini stocate pe telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×