Comparație masivă a tuturor iPhone-urilor produse vreodată: istorie versus modernitate (Video)

2.238 ori
<b>Comparație masivă a tuturor iPhone-urilor produse vreodată: istorie versus modernitate (Video)</b>După atât de multe articole, editoriale și review-uri despre Apple, e momentul să vorbim despre... Apple. Mai jos vedeți un clip extrem de interesant, care a strâns deja milioane de vizualizări în doar 2 zile. E vorba despre o comparație între...

După atât de multe articole, editoriale și review-uri despre Apple, e momentul să vorbim despre... Apple. Mai jos vedeți un clip extrem de interesant, care a strâns deja milioane de vizualizări în doar 2 zile. E vorba despre o comparație între toate iPhone-urile lansate de Apple până acum.

în mod bizar mi se pare că iPhone 5 este puțin mai luminos decât iPhone 5s în anumite momente. De asemenea, în web browser terminalele de la iPhone 4 sus încarcă paginile cam cu aceeași viteză, sau cu diferențe mici de viteză. La bootare e clar de partea cui e avantajul, iPhone 5s depășind toate modelele, dar nici iPhone 5 și 5c nu sunt cu mult în spate.

Ar fi fost interesant de văzut și un joc sau o aplicație care să ruleze pe toate cele 8 terminale... Văzând acest clip mă cuprinde nostalgia după fostul meu iPhone 3GS, care zace aruncat undeva prin cameră, după ce a sucombat în 2011... Oare cum va arăta acest lineup în 10 ani?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×