Comparație masivă a tuturor iPhone-urilor produse vreodată: istorie versus modernitate (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.199 ori
<b>Comparație masivă a tuturor iPhone-urilor produse vreodată: istorie versus modernitate (Video)</b>După atât de multe articole, editoriale și review-uri despre Apple, e momentul să vorbim despre... Apple. Mai jos vedeți un clip extrem de interesant, care a strâns deja milioane de vizualizări în doar 2 zile. E vorba despre o comparație între...

După atât de multe articole, editoriale și review-uri despre Apple, e momentul să vorbim despre... Apple. Mai jos vedeți un clip extrem de interesant, care a strâns deja milioane de vizualizări în doar 2 zile. E vorba despre o comparație între toate iPhone-urile lansate de Apple până acum.

în mod bizar mi se pare că iPhone 5 este puțin mai luminos decât iPhone 5s în anumite momente. De asemenea, în web browser terminalele de la iPhone 4 sus încarcă paginile cam cu aceeași viteză, sau cu diferențe mici de viteză. La bootare e clar de partea cui e avantajul, iPhone 5s depășind toate modelele, dar nici iPhone 5 și 5c nu sunt cu mult în spate.

Ar fi fost interesant de văzut și un joc sau o aplicație care să ruleze pe toate cele 8 terminale... Văzând acest clip mă cuprinde nostalgia după fostul meu iPhone 3GS, care zace aruncat undeva prin cameră, după ce a sucombat în 2011... Oare cum va arăta acest lineup în 10 ani?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×