Comparație prețuri Samsung Galaxy S5 la abonamentele oferite de Vodafone și Orange

11.344 ori
<b>Comparație prețuri Samsung Galaxy S5 la abonamentele oferite de Vodafone și Orange</b>După ce săptămâna aceasta am asistat prin intermediul lui Alex la evenimentul de lansare pe plan local a lui Samsung Galaxy S5, și după ce anterior câțiva operatori, respectiv retaileri au anunțat prețurile și disponibilitatea noului flagship...

După ce săptămâna aceasta am asistat prin intermediul lui Alex la evenimentul de lansare pe plan local a lui Samsung Galaxy S5, și după ce anterior câțiva operatori, respectiv retaileri au anunțat prețurile și disponibilitatea noului flagship al companiei coreene, putem face o mică comparație între prețurile oferite de aceștia.

Printre operatorii de telefonie care au anunțat prețurile pentru Galaxy S5 se numără atât Vodafone, cât și Orange, operatori ce au stabilit un preț similar pentru produsul în cauză. în tablelul de mai jos puteți arunca o privire asupra prețurilor celor doi operatori pentru telefonul oferit la abonament. Primele tipuri de abonament pe care le vom lua în calcul sunt cele mai mari, abonamente ce oferă un preț scăzut pentru achiziționarea terminalului.

 Denumire abonamentPreț telefonValoare abonament/lunăBeneficiiPreț total/final de contract
VodafoneRED 59199 EUR59 EUR- minute și mesaje nelimitate în orice rețea
- 250 minute internaționale mobil
- 4 GB trafic internet
1.615 EUR (7.189 lei)
OrangePanteră 55249 EUR55 EUR- nelimitat minute/SMS-uri în rețea
- nelimitat minute naționale și internaționale fix
- SMS-uri naționale nelimitate
- 4 GB trafic internet
 
1.569 EUR (6.984 lei)

Trecând la cea de-a doua categorie de abonament, și anume cele medii, avem la dispoziție fie abonamentul Panteră 23, fie abonamentul RED 29 oferit de către cei de la Vodafone. Acestea oferă o serie de beneficii asemănătoare, dar prețurile pentru device-uri cresc destul de mult, ajungând și până la suma de 459 euro.

 Denumire abonamentPreț telefonValoare abonament/lunăBeneficiiPreț total/final de contract
VodafoneRED 29399 EUR29 EUR- minute și mesaje nelimitate în orice rețea
- 1 GB trafic internet
1.095 EUR (4.874 lei)
OrangePanteră 23449 EUR23 EUR- nelimitat minute în rețea
- 200 minute naționale și internaționale fix
- SMS-uri în rețea/naționale nelimitate
- 1 GB trafic internet
 
1.001 EUR (4.455 lei)

Ultima categorie de abonamente, și anume cele mai accesibile sunt cele care aduc un cost de achiziție mai mare pentru terminal, dar care oferă în același timp și beneficii mai puține. De asemenea, prețul final de contract ajunge să fie destul de aproape de cel al terminalului oferit la liber (fără abonament).

 Denumire abonamentPreț telefonValoare abonament/lunăBeneficiiPreț total/final de contract
VodafoneEasy 9584 EUR9 EUR- 1350 minute în rețea
- 135 minute/mesaje naționale
- nelimitat SMS-uri în rețea
- 50 MB trafic internet
800 EUR (3.561 lei)
OrangeCangur 15529 EUR15 EUR- 2000 minute/mesaje în rețea
- 150 minute naționale și internaționale fix
-150 mesaje naționale
- 350 MB trafic internet
 
889 EUR (3.957 lei)

Pentru cei care doresc achiziționarea lui Galaxy S5 fără un astfel de abonament, aflați că acesta costa 699 EUR atât prin intermediul Vodafone, cât și prin intermediul Orange. Privind prețurile aplicate de către unii retaileri, cum ar fi eMAG, evoMAG și MarketOnline, se remarcă o sumă asemănătoare ca și cea practicată de operatori. Totodată, aflați că în cursul săptămânii viitoare vom primi în teste de la retaileri un Galaxy S5 și un Fit Bit, produse care vor primi un unboxing și un review cuprinzător.

Prețuri Samsung Galaxy S5 retaileri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×