HTC Snap in actiune la CTIA 2009 (Video)

1.977 ori
<b>HTC Snap in actiune la CTIA 2009 (Video)</b>Dupa ce va anuntam ieri lansarea noului smartphone HTC Snap, iata ca Noah de la Phonedog a avut ocazia sa puna mana pe noul terminal, facandu-i un preview rapid in clipul de mai jos: Avem de-a face cu un handset dotat cu tastatura QWERTY, gros de 12 mm si...

Dupa ce va anuntam ieri lansarea noului smartphone HTC Snap, iata ca Noah de la Phonedog a avut ocazia sa puna mana pe noul terminal, facandu-i un preview rapid in clipul de mai jos:

Avem de-a face cu un handset dotat cu tastatura QWERTY, gros de 12 mm si amintind mai degraba de un BlackBerry, decat de un HTC. Smartphone-ul ruleaza Windows Mobile 6.1 si vine cu un trackball extrem de util, dar atuul sau principal este functia Inner Circle. Camera terminalului are o rezolutie de doar 2 megapixeli, tastele sunt bine spatiate, iar Inner Circle este accesibil printr-o singura apasare a unei taste.

Ecranul v-ar putea dezamagi, daca sunteti obisnuiti cu HTC Touch HD sau XPERIA X1, dar acest smartphone este mai degraba un mid end, decat un rival din clasa lui Nokia N97. HTC Snap va sosi pe piata in cel de-al doilea trimestru al acestui an, in Europa, deci s-ar putea sa il vedem si in Romania, probabil comercializat de Vodafone.

[Via: Phonedog.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×