Cu un pas mai aproape de deblocarea oficială a lui Windows Phone 7, prin ChevronWP7

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.185 ori
<b>Cu un pas mai aproape de deblocarea oficială a lui Windows Phone 7, prin ChevronWP7</b>Hackerii și dezvoltatorii Chevron, prima echipă care a reușit să treacă prin "jailbreak" Windows Phone 7 sunt aproape de a pune la punct împreună cu Microsoft o metodă oficială de deblocare a terminalelor cu această platformă. Astfel,...

Hackerii și dezvoltatorii Chevron, prima echipă care a reușit să treacă prin "jailbreak" Windows Phone 7 sunt aproape de a pune la punct împreună cu Microsoft o metodă oficială de deblocare a terminalelor cu această platformă. Astfel, utilizatorii vor putea rula aplicații pe handseturile WP7, chiar dacă acestea nu vin din Marketplace.

Echipa Chevron a anunțat că în curând va lansa un serviciu de deblocare Windows Phone aprobat de Microsoft și disponibil dezvoltatorilor din toate regiunile. Serviciul va avea o mică taxă asociată, aceasta putând fi plătită prin PayPal și fiind mai scăzută decât cea pentru App Hub. Compania software din Redmond își demonstrează pe această cale deschiderea față de dezvoltatori și asta după ce s-a întâlnit cu hackerii de la Chevron imediat după ce aceștia au realizat primul hack.

Ba chiar atunci când hackerul Geohot, prigonit de Apple și Sony și-a manifestat interesul de a se juca cu un model Windows Phone 7, Microsoft i-a oferit un model gratuit. în aceste condiții, Apple va rămâne singura companie cu o politică strictă față de aplicații, iar Microsoft va rămâne în rândul celor deschiși către inițiative third party.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×