Investitorii RIM nemulțumiți de performanțele scăzute În vânzări ale producătorului de modele BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.262 ori
<b>Investitorii RIM nemulțumiți de performanțele scăzute În vânzări ale producătorului de modele BlackBerry</b>în această săptămână canadienii de la Research in Motion, compania care produce terminalele BlackBerry și-au făcut publice rezultatele financiare pe trimestrul 2 al acestui an. Dezamăgirea a fost mare, în special pentru investitori, deoarece...

în această săptămână canadienii de la Research in Motion, compania care produce terminalele BlackBerry și-au făcut publice rezultatele financiare pe trimestrul 2 al acestui an. Dezamăgirea a fost mare, în special pentru investitori, deoarece compania a obținut rezultate sub așteptările analiștilor. Motivul? Telefoanele învechite din portofoliul canadienilor și o tabletă fără prea mult succes.

Miliardarul Stephen Jarislowsky, unul dintre cei mai importanți acționari RIM și-a manifestat recent dorința, împreună cu alți investitori ca funcțiile la nivel managerial să fie separate în cadrul producătorului de telefoane. Vă reamintim că RIM are la conducere doi co-CEO, Jim Balsillie și Mike Lazaridis, care au și rol de președinți în aceeași firmă.

Investitorii doresc ca funcțiile să fie separate și urmează ca această propunere să fie chiar supusă la vot la următoarea întrunire a acționarilor din 12 iulie. Prin această separare ar putea crește eficiența producătorului de terminale și exista și o unitate administrativă cu care CEO-ul să se consulte când ia decizii.

între timp acțiunile RIM au căzut la cel mai jos prag din 2006, iar modelul 4G al tabletei PlayBook a fost amânat... Care va fi soluția salvatoare pentru creatorul modelelor BlackBerry?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×