LG Optimus 3D va sosi În România În zilele următoare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.559 ori
<b>LG Optimus 3D va sosi În România În zilele următoare</b>Normal că la un magazin online - evomag.ro - cunoscut pentru viteza cu care aduce în țara noastră cele mai noi telefoane și tablete. Au adus modele precum Samsung Galaxy S II sau HTC Sensation și a venit rândul primului smartphone 3D lansat la...

Normal că la un magazin online - evomag.ro - cunoscut pentru viteza cu care aduce în țara noastră cele mai noi telefoane și tablete. Au adus modele precum Samsung Galaxy S II sau HTC Sensation și a venit rândul primului smartphone 3D lansat la nivel global - LG Optimus 3D. Trebuia să fie în oferta lor de două zile, dar a fost întârziat la nivel internațional. Informația o găsiți aici.

Dacă vă interesează datele tehnice ale lui LG Optimus 3D vă punem la dispoziție un tabel comparativ. Optimus 3D nu este deloc inferior unor terminale cu pretenții precum Samsung Galaxy S II sau cel mai nou venit smartphone din familia HTC.

Prețul presupun că se va învârti în jurul a 2.500 de lei, mai scump decât Optimus 2X datorită tehnologiei 3D înglobate. Vorbim de unul dintre cele mai interesante telefoane mobile anunțate în 2011 și 3D pare a fi noul must have pe mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×