Cum arată Android Ice Cream Sandwich, Într-un clip de 2 minute (Video)

1.553 ori
<b>Cum arată Android Ice Cream Sandwich, Într-un clip de 2 minute (Video)</b>Ce poate să-ți facă ziua mai bună decât achiziția unui telefon de pe eBay și faptul că acesta rulează un OS încă nelansat... Este cazul unui cumpărător norocos al unui model Nexus S, care a fost surprins să vadă că Gingerbread-ul său...

Ce poate să-ți facă ziua mai bună decât achiziția unui telefon de pe eBay și faptul că acesta rulează un OS încă nelansat... Este cazul unui cumpărător norocos al unui model Nexus S, care a fost surprins să vadă că Gingerbread-ul său arată... puțin diferit. Asta și pentru terminalul livrat rula Android Ice Cream Sandwich.

Firmware-ul era același ca și în screenshoturile scăpate recent pe web și aici avem de-a face cu un build IRK48 și kernel 3.0.1. Elementele din Gingerbread și Honeycomb își fac simțită prezența și observați cele 4 shortcuturi din partea inferioară, care aduc în sfârșit o abordare nouă a OS-ului. Există acum și un icon speical Google Apps, care va deschide o zonă cu servicii specializate Google.

în plus, dacă țineți apăsat pe butonul Home va fi declanșat un sistem de multitasking exact ca și cel din Honeycomb. Bara de notificări și interfața camerei au acum un look total nou, deci pregătiți-vă să fiți surprinși atunci când se va lansa noul Android. Dacă sunteți suspicioși cu privire la povestea cu Nexus S, aflați că în cel mai rău caz acesta ar putea fi un ROM custom, iar partea bună e că îl puteți obține mai devreme decât vă lansa Google noul Android.

Iată și clipul de 2 minute despre care vă vorbeam:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×