Cum e de fapt povestea cu "ciobirea" și uzarea lui iPhone 5: experiment de utilizare de 2 luni

4.206 ori
<b>Cum e de fapt povestea cu "ciobirea" și uzarea lui iPhone 5: experiment de utilizare de 2 luni</b>Cei de la Gizmodo au un articol interesant și inedit, care ne prezintă evoluția lui iPhone 5 timp de 2 luni la capitolul uzare a carcasei. E vorba aici despre un terminal care a fost ținut în propria sa husa protectoare și altul care a fost purtat...

Cei de la Gizmodo au un articol interesant și inedit, care ne prezintă evoluția lui iPhone 5 timp de 2 luni la capitolul uzare a carcasei. E vorba aici despre un terminal care a fost ținut în propria sa husa protectoare și altul care a fost purtat fără husa sau carcasa ba în buzunar, ba direct în genți și ghiozdane. Hai să vedem care model e mai uzat.

în vreme ce modelul ținut în husa arata ca în prima zi când a fost cumpărat, terminalul editorului Gizmodo care nu a fost protejat are colțurile ciobite și vopseaua puțin zgâriată în părțile laterale. Ideea că e toate obiectele din jurul nostru se uzează, dar atunci când cheltuiești mii de RON pe un terminal în vogă și nou ai pretenția să etalezi un smartphone care "se ține bine". Evident, e la îndemâna oricui să cumpere o husă și articolul celor de la Gizmodo demonstrează acest lucru.

iPhone 5 cu husa

La urma urmei dacă ai cheltuit o sumă considerabilă pe un iPhone 5, de ce nu ai cheltui și a douăzecea parte a valorii sale pentru a cumpăra și un accesoriu protector? V-am prezentat și noi un review la câteva carcase și huse, ba chiar le-am oferit și cadou, deci soluții de protecție vor exista mereu. și dacă nu, la urma urmei avem bunul simț, deci nu faceți că editorul Gizmodo și "aruncați telefonul la întâmplare în ghiozdan sau geantă", pentru că apoi să vă plângeți că e zgâriat... Trăgând linie pot spune că astfel de probleme cu uzarea sunt practic un moft și nu o problemă reală și asta trebuie să o recunoaștem cu toții.

iPhone 5 fara husa

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×