Cutia lui Google Pixel 3 XL, fotografii cu accesoriile şi o broşură apar pe web

1.393 ori
<b>Cutia lui Google Pixel 3 XL, fotografii cu accesoriile şi o broşură apar pe web</b>Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL ne-au astenizat cu o sumedenie de scăpări în ultima vreme, aşa că abia aşteptam să se lanseze pe 9 octombrie. Până atunci vedem scăpări de ultimă oră, unele asociate ambalajului şi accesoriilor azi. Hai să vedem despre ce e..

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL ne-au astenizat cu o sumedenie de scăpări în ultima vreme, aşa că abia aşteptam să se lanseze pe 9 octombrie. Până atunci vedem scăpări de ultimă oră, unele asociate ambalajului şi accesoriilor azi. Hai să vedem despre ce e vorba.

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL

Întâi şi întâi vedem o fotografie cu Google Pixel 3 XL pe negru, în două tonalităţi. Apare şi cutia sa cea albă, cu imaginea telefonului în zona frontală. Terminalul ar fi apărut pe biroul unei persoane din Hong Kong, se pare. Bretonul e la posturi, parcă nu aşa lat cum părea la primele scăpări. El ascunde două camere frontale de 8 MP, iar ecranul de 6.7 inch oferă o rezoluţie de 2960 x 1440 pixeli.

La bord avem un procesor Snapdragon 845, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Trecem apoi la scăparea numărul 2, cu o fotografie ce detaliază interiorul cutiei lui Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Ce e drept mai văzusem unboxing-uri din Rusia, care dezvăluiau aceste accesorii. În cutie se afla un cablu USB Type-C, un adaptor USB Type-C la 3.5 mm şi un adaptor Type-C la full USB. Mai primim şi căşti Pixel Buds cu conector Type-C şi o cheiţă metalică, plus manualul.

Scăparea numărul 3 este o broşură pentru "Noul Google Pixel 3". Cu această ocazie aflăm detalii despre funcţia "Top Shot", care are rolul de a "obţine zâmbete, nu clipiri şi a face selfie-uri de grup care prind pe toată lumea în poză, fără selfie stick". Ar putea fi vorba despre o funcţie AI, care va identifica clipitul şi zâmbetele oamenilor, ceea ce nu ar fi rău.

Sau ar putea face o sumedenie de fotografii şi să le păstreze doar pe cele bune. În broşură apare şi un concept nou de Do Not Disturb, care se activează automat când telefonul e cu faţa în jos. Se vor dezactiva astfel notificările. Vă reamintesc că Pixel 3-urile vin pe alb, negru şi un soi de roz, pe 9 octombrie. Aşteptam preţurile acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×