Cutia lui Google Pixel 3 XL, fotografii cu accesoriile şi o broşură apar pe web

Autor:  | Publicat în:  Google 1.319 ori
<b>Cutia lui Google Pixel 3 XL, fotografii cu accesoriile şi o broşură apar pe web</b>Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL ne-au astenizat cu o sumedenie de scăpări în ultima vreme, aşa că abia aşteptam să se lanseze pe 9 octombrie. Până atunci vedem scăpări de ultimă oră, unele asociate ambalajului şi accesoriilor azi. Hai să vedem despre ce e..

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL ne-au astenizat cu o sumedenie de scăpări în ultima vreme, aşa că abia aşteptam să se lanseze pe 9 octombrie. Până atunci vedem scăpări de ultimă oră, unele asociate ambalajului şi accesoriilor azi. Hai să vedem despre ce e vorba.

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL

Întâi şi întâi vedem o fotografie cu Google Pixel 3 XL pe negru, în două tonalităţi. Apare şi cutia sa cea albă, cu imaginea telefonului în zona frontală. Terminalul ar fi apărut pe biroul unei persoane din Hong Kong, se pare. Bretonul e la posturi, parcă nu aşa lat cum părea la primele scăpări. El ascunde două camere frontale de 8 MP, iar ecranul de 6.7 inch oferă o rezoluţie de 2960 x 1440 pixeli.

La bord avem un procesor Snapdragon 845, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Trecem apoi la scăparea numărul 2, cu o fotografie ce detaliază interiorul cutiei lui Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Ce e drept mai văzusem unboxing-uri din Rusia, care dezvăluiau aceste accesorii. În cutie se afla un cablu USB Type-C, un adaptor USB Type-C la 3.5 mm şi un adaptor Type-C la full USB. Mai primim şi căşti Pixel Buds cu conector Type-C şi o cheiţă metalică, plus manualul.

Scăparea numărul 3 este o broşură pentru "Noul Google Pixel 3". Cu această ocazie aflăm detalii despre funcţia "Top Shot", care are rolul de a "obţine zâmbete, nu clipiri şi a face selfie-uri de grup care prind pe toată lumea în poză, fără selfie stick". Ar putea fi vorba despre o funcţie AI, care va identifica clipitul şi zâmbetele oamenilor, ceea ce nu ar fi rău.

Sau ar putea face o sumedenie de fotografii şi să le păstreze doar pe cele bune. În broşură apare şi un concept nou de Do Not Disturb, care se activează automat când telefonul e cu faţa în jos. Se vor dezactiva astfel notificările. Vă reamintesc că Pixel 3-urile vin pe alb, negru şi un soi de roz, pe 9 octombrie. Aşteptam preţurile acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×