Google Pixel 3 XL apare în fotografii reale; Prototipul are breton și un spate similar lui Pixel 2 XL

1.494 ori
<b>Google Pixel 3 XL apare în fotografii reale; Prototipul are breton și un spate similar lui Pixel 2 XL</b>Nivelul de leak-uri din jurul lui Google Pixel 3 XL crește, astfel că astăzi avem parte și de primele fotografii ale terminalului. Vedem ceea ce pare a fi o variantă prototip care are ecran cu decupaj în partea de sus și un spate identic celui

Dacă privirile v-au fost întoarse spre ochiul lui Sauron de la Computex 2018 în Taipei, ne întoarcem acum privirile spre SUA, spre Google mai bine zis. E cam devreme să vedem scăpări de Pixel 3 în carne şi oase (cu lansarea în octombrie), dar iată că se petrec. Google Pixel 3 XL lasă în urmă randările fanteziste şi se afișează în primele fotografii reale sub formă de prototip.

Prototip Pixel 3 XL

Telefonul ni se afișează prin intermediul celor de la XDA Forums şi vine cu adevărat cu breton, aşa cum se speculase până acum. E drept că ne aşteptam să vedem un telefon atât cu "breton", cât şi cu "bărbie" în care să aibă integrat difuzorul frontal. Nu prea ne dăm seama dacă partea cu difuzorul e reală, totul fiind negru în zona frontală. Se remarcă şi o curbură a muchiilor acestui device, acolo unde se termină sticla şi ar începe metalul.

În ultima săptămână s-a propagat informaţia că telefonul va veni cu o cameră duală doar în faţă, nu şi în spate şi asta se confirmă aici. Sub acea cameră singulară din spate avem scannerul de amprente si în continuare camera este delimitată de un panou din sticlă. Au mai scăpat şi câteva specificaţii, precum 4 GB RAM, 128 GB stocare şi probabil şi un procesor Snapdragon 845 e pe acolo pe listă.

Judecând după scăpările trecute, e sigur în cărţi un ecran de 6.2 inch. Am văzut în ultima vreme şi protecţii de ecran, randări de la multiple surse, specificaţii şi speculaţii. Încă nu ne e clar ce rută va alege Google anul acesta, dar mă declar surprins de lipsa de cameră duală din spate. Să fie acesta de fapt doar un Pixel 3 şi să aibă modelul XL varianta de cameră duală rezervată?

Mi se pare ciudat ca Pixel 3 XL să semene aşa mult cu Pixel 2 XL din spate...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×