Google Pixel 3a își prezintă ambalajul de retail în fotografii reale; Apar și prețuri actualizate, mai bune decât cele vehiculate anterior

1.029 ori
<b>Google Pixel 3a își prezintă ambalajul de retail în fotografii reale; Apar și prețuri actualizate, mai bune decât cele vehiculate anterior</b>Pe data de 7 mai avem notată în calendar și lansarea smartphone-urilor Pixel 3a și Pixel 3a XL - primele modele mid-range din portofoliul Pixel și care potrivit speculațiilor sosite în online ar avea aceeași cameră foto

Pe data de 7 mai avem notată în calendar și lansarea smartphone-urilor Pixel 3așiPixel 3a XL - primele modele mid-range din portofoliul Pixel și care potrivit speculațiilor sosite în online ar avea aceeași cameră foto de 12.2 megapixeli de pe flagship-urile lansate toamna trecută. Până la debut leak-urile continuă și descoperim astăzi fotografii cu ambalajul de retail al modelului mai mic.

Google Pixel 3a

Observăm că stilul cutiei lui Pixel 3a este în continuare unul simplist exact ca la modelele predecesor din seria Pixel și remarcăm în zona frontală spatele telefonului. AIci apare camera foto singulară însoțită de bliț LED, scanner-ul de amprente fizic și remarcăm totodată și finisajul dual-tone, respectiv butonul de power care este colorat într-o nuanță de galben.

Google Pixel 3a

Raportat la dotările dezvăluite de către acest ambalaj, avem menționat ecranul de 5.6 inch și prezența a 64 GB de stocare flash la pachet. Aflăm și că smartphone-ul de față va avea o nuanță de culoare nouă intitulată "Purple-ish" care reprezintă un violet pal destul de interesant. Totodată apar și prețuri actualizate, unele mai bune decât cele anterior vehiculate.

Google Pixel 3a

Astfel, Pixel 3a ar urma să coste doar 399 dolari, iar Pixel 3a XL aproximativ 479 dolari. Ambele telefoane vor fi disponibile în configurații cu 64 sau 128 GB de stocare flash și cu 4 GB RAM la bord. Modelul compact are procesor Snapdragon 670, în vreme ce variantei XL i-ar fi rezervat un cipset Snapdragon 710. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×