LG G7 îşi face apariţia în noi randări, are cameră frontală duală

2.171 ori
<b>LG G7 îşi face apariţia în noi randări, are cameră frontală duală</b>După o perioadă în care am fost convinşi că următorul flagship LG nu se va numi "LG G7", iată că denumirea revine în forţă şi soseşte la pachet cu noi randări. De această dată vedem o cameră duală frontală pe handset.

După o perioadă în care am fost convinşi că următorul flagship LG nu se va numi "LG G7", iată că denumirea revine în forţă şi soseşte la pachet cu noi randări. De această dată vedem o cameră duală frontală pe handset.

Recent am aflat că telefonul nu va fi gata până la MWC 2018, urmând a veni în lună martie. Se confirmă odată cu randările şi aspectul 18:9 pentru ecran, cu muchii înguste evident şi uşor rotunjite. Remarcăm şi senzorii de lângă difuzorul pentru convorbiri, care ar putea să declanşeze şi o modalitate de autentificare facială în gen Face ID. Scannerul de amprente se va afla în spate, probabil împreună cu o cameră duală cu deschidere F/1.6. Camera frontală duală va avea cu siguranţă funcţie Bokeh, funcţii avansate Beauty şi altele de genul.

LG G7 îşi face apariţia în noi randări, are camera frontală duală

La interior telefonul ar trebui să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 845 şi nu 835 aşa cum afirmă sursa acestei imagini. Ar fi bizar că LG să facă încă un compromis pentru un flagship, pentru a treia oară la rând, după Snapdragon 808 pe LG G4 şi Snapdragon 821 pe LG G6. Vom mai vedea şi 6 GB RAM la bord, încărcare rapidă (Quick Charge 4.0) şi o baterie care sperăm noi că va depăşi complexul obişnuit al telefoanelor LG.

Aflăm mai multe în următoarea lună, pentru că sunt sigur că vor continua scăpările.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×