Domnisoarele au un nou telefon dedicat: LG InTouch Lady (C320)

2.264 ori
<b>Domnisoarele au un nou telefon dedicat: LG InTouch Lady (C320)</b>Atunci cand un telefon include in titulatura sa cuvantul "Lady" e clar carui segment de public i se adreseaza. Este vorba despre noul model LG, InTouch Lady, pe care il puteti admira mai jos. Prezentat in cadrul unui eveniment special in Utrecht, Olanda,...

Atunci cand un telefon include in titulatura sa cuvantul "Lady" e clar carui segment de public i se adreseaza. Este vorba despre noul model LG, InTouch Lady, pe care il puteti admira mai jos. Prezentat in cadrul unui eveniment special in Utrecht, Olanda, terminalul este cunoscut la nivel international si sub numele de LG Town.

Telefonul este un slider vertical, cu o tastatura glisanta full QWERTY si specificatii de nivel low end. InTouch Lady se axeaza pe functii de mesagerie si vine cu specificatii modeste precum o camera de 2 megapixeli, Bluetooth 2.1, MP3 player integrat, radio FM si slot pentru carduri microSD.

Noul model LG suporta conectivitate HSDPA si integreaza Facebook si Twitter, prin intermediul unor aplicatii preinstalate. Pretul terminalului nu a fost anuntat inca, dar ne asteptam ca el sa fie destul de rezonabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×