Windows Phone 7 soseste pe 11 octombrie, confirmat de surse de incredere

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 666 ori

Cei de la Pocket Lint au aflat de la surse din cadrul Microsoft ca OS-ul Windows Phone 7 va debuta in data de 11 octombrie 2010. Evenimentul lansarii va avea loc in New York si va fi transmis in direct la nivel international. Oare vom avea si un...

Cei de la Pocket Lint au aflat de la surse din cadrul Microsoft ca OS-ul Windows Phone 7 va debuta in data de 11 octombrie 2010. Evenimentul lansarii va avea loc in New York si va fi transmis in direct la nivel international. Oare vom avea si un corespondent local al acestui eveniment?

Windows Phone 7 soseste pe 11 octombrie, confirmat de surse de incredere

Dupa debutul noii platforme, vor urma lansarile de terminale WP7 care vor sosi pe piata luna viitoare, conform acelorasi surse. Anuntat pentru prima oara la Mobile World Congress 2010, sistemul de operare a fost deja disecat si analizat, iar recent am aflat ca a fost finisat si este disponibil in varianta comerciala.

In plus, am vazut deja numeroase handseturi Samsung, LG, Asus si HTC scapate pe web sub forma de imagini si bazate pe WP 7. Stim ca si Dell pregateste astfel de modele si ne asteptam sa vedem unul si din partea Sony Ericsson, eventual si Toshiba. Primul model de telefon cu Windows Phone 7 instalat si anuntat oficial a fost LG Optimus 7, care a debutat la IFA 2010 saptamana trecuta.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×