Ecranul Infinity U cu decupaj "picătură de apă" apare într-o fotografie; Ar putea ajunge pe Galaxy A8s

990 ori
<b>Ecranul Infinity U cu decupaj "picătură de apă" apare într-o fotografie; Ar putea ajunge pe Galaxy A8s</b>Odată cu prezentarea prototipului de smartphone pliabil de la începutul lunii, cei de la Samsung au dezvăluit și noile tipuri de display-uri pe care le va introduce anul viitor în segmentul smartphone. Pe listă se afla și Infinity-U, variantă care

În cadrul evenimentului SDC 2018 din prima săptămână a lunii noiembrie cei de la Samsung au prezentat printre altele și noile tipuri de display-uri Infinity care vor ajunge pe terminalele mobile din portofoliul pe 2019. Dacă varianta Infinity O ce presupune un decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie (cea care va ajunge pe Galaxy S10), iată că versiunea Infinity U pare a fi destinată modelelor mid-range.

Infinity U

Chiar astăzi avem ocazia să vedem o fotografie a ansamblului de ecran Infinity U destinat lui Samsung Galaxy A8s, telefon ce ar putea debuta chiar până la final de an. Vedem aici abordarea de tip "picătură de apă" unde avem parte doar de un mic decupaj circular în zona de sus a ecranului menit să găzduiască senzorul selfie.

Este fix look-ul proaspăt adoptat de către OnePlus 6T și prin această abordare se maximizează spațiul total ocupat de ecran pe panoul frontal. Ar exista și unele voci ce sugerează că acest panou pe care îl vedem aici este de fapt destinat lui Huawei Honor V20, dar pentru moment nu există nimic concret care să confirme acest fapt.

Așteptăm mai multe detalii despre Galaxy A8s în perioada următoare. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×