eMAG oferă reduceri de până la 15% la tabletele Apple iPad Mini Retina În perioada 15-27 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 971 ori
<b>eMAG oferă reduceri de până la 15% la tabletele Apple iPad Mini Retina În perioada 15-27 octombrie</b>Chiar acum câteva momente, prin intermediul unui newsletter primit din partea celor de la eMAG.ro, aflăm că retailer-ul în cauză introduce o nouă ofertă specială pe lângă campania Oktoberfest, și anume reduceri de până la 15% la gama de...

Chiar acum câteva momente, prin intermediul unui newsletter primit din partea celor de la eMAG.ro, aflăm că retailer-ul în cauză introduce o nouă ofertă specială pe lângă campania Oktoberfest, și anume reduceri de până la 15% la gama de produse Apple printre care se numără iPad-uri, laptop-uri Macbook sau sisteme desktop.

Din câte remarcăm, eMAG aplică reduceri cuprinse între 8 și 15% la tabletele iPad Mini Retina ce sunt disponibile în mai multe variante. Astfel, vom putea alege între versiuni de 16, 32, 64 sau 128 GB ce sosesc în două nuanțe de culoare: space grey, respectiv silver.

eMAG aplică reduceri cuprinse Între 8 și 15% la tabletele iPad Mini Retina

De asemenea, tabletele în cauză pot fi achiziționate și în versiuni cu Wi-Fi, sau cu tehnologia 4G la pachet. Cea mai accesibilă tabletă iPad Mini Retina este modelul de 16 GB ce costă acum doar 1.589 lei. Lista completă de prețuri poate fi consultată mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×