Rockchip prezintă chip-ul quad-core RK3288; acesta aduce suport pentru display-uri Ultra HD

910 ori
<b>Rockchip prezintă chip-ul quad-core RK3288; acesta aduce suport pentru display-uri Ultra HD</b>în cadrul târgului de tehnologie Hong Kong Electronics Fair ce se defășoară în perioada 13 octombrie - 16 octombrie, producătorul chinez de procesoare Rockchip a prezentat un nou produs care aduce printre alte funcții și suport pentru display-uri...

în cadrul târgului de tehnologie Hong Kong Electronics Fair ce se defășoară în perioada 13 octombrie - 16 octombrie, producătorul chinez de procesoare Rockchip a prezentat un nou produs care aduce printre alte funcții și suport pentru display-uri Ultra HD (3.840 x 2.160 pixeli).

Numele acestui nou chip este RK3288, iar printre specificațiile sale regăsim și suport pentru camere foto de până la 13 megapixeli, respectiv suport pentru playback video la rezoluție 4K Ultra HD. Din punct de vedere technic, acest chip a fost dezvoltat pe arhitectură ARM Cortex-A17 28 nm.

Astfel, cele patru nuclee integrate pe acest procesor vor oferi o frecvență de până la 1.8 GHz, în timp ce procesorul grafic Mali-T764 va fi tactat la 600 MHz. Pe lângă acest produs, Rockchip a prezentat și modelul RK3066 ce va fi destinat dispozitivelor de tip POS, cât și modelul RK Nano C care se va regăsi pe smartwatch-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×