2 agentii de PR gestioneaza imaginea Romtelecom

1.395 ori
<b>2 agentii de PR gestioneaza imaginea Romtelecom</b>DC Communication si GMP PR sunt cele 2 companii care si-au adjudecat contul PR al celor de la Romtelecom, dupa o selectie din 20 de agentii, afirma dailybusiness. Nu cunoastem numele celorlalti concurenti, dar stim ca selectia a durat destul de mult si a...

DC Communication si GMP PR sunt cele 2 companii care si-au adjudecat contul PR al celor de la Romtelecom, dupa o selectie din 20 de agentii, afirma DailyBusiness.ro.
Nu cunoastem numele celorlalti concurenti, dar stim ca selectia a durat destul de mult si a fost mai complexa decat pare la prima vedere. Fiecare dintre cele 2 agentii selectate va gestiona proiecte separate, oferite de catre Romtelecom. Romtelecom, DC Communication si GMP PR finalizeaza la ora actuala contractele de colaborare, in conditiile in care licitatia pentru contul de PR a debutat in noiembrie 2007.

De mentionat este faptul ca in decembrie a debutat si licitatia pentru contul media, estimat de surse de incredere la 10 milioane de euro. 8 agentii au participat la aceasta licitatie, printre favoriti numarandu-se si United Media, companie care are un contract cu operatorul Cosmote. Finalizarea licitatiei va avea loc la finalul lunii in curs, conform reprezentantilor agentiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×