Eșec clar! Tableta Microsoft Surface a vândut doar 1.5 milioane unități!

1.349 ori
<b>Eșec clar! Tableta Microsoft Surface a vândut doar 1.5 milioane unități!</b>încă de când s-a lansat tableta Microsoft Surface am spus că e un concept bun executat prost și e un produs hardware bun cu software dezamăgitor, culmea, fiind realizarea unei companii software. Acum avem și cifre care susțin faptul că acest...

încă de când s-a lansat tableta Microsoft Surface am spus că e un concept bun executat prost și e un produs hardware bun cu software dezamăgitor, culmea, fiind realizarea unei companii software. Acum avem și cifre care susțin faptul că acest device e un eșec.

3 persoane apropiate de Microsoft care au ținut să nu fie numite au fost citate de către Bloomberg spunând că Microsoft Surface RT a vândut puțin peste un milion de unități, în vreme ce versiunea Pro a vândut 400.000 de unități. în prealabil Microsoft comandase în jur de 3 milioane de unități Surface RT, deci mă aștept ca dacă vânzările continuă să fie slabe să vedem și niște promoții, reduceri și lichidări de stoc.

Motivul pentru care tableta nu a performat sunt destul de clare. Spre exemplu, Surface concura cu iPad-urile și tabletele Android, deja intrate în conștiința publicului drept produse de calitate, produse comode, în vreme ce Windows 8/Windows RT reprezintă "noul și incomodul", dacă pot spune așa. în plus, lipsa aplicațiilor e un mare handicap, iar dacă iPad are 300.000 de aplicații, Surface beneficiază de doar 40.000 și asta de abia acum la luni bune după lansare.

Va reuși Microsoft să se impună în 2013 sau măcar 2014 pe zona de tablete?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×