Noi produse atractive din partea Google așteptate odată cu achiziția companiei Gecko Design Inc.

Autor:  | Publicat în:  Google 503 ori
<b>Noi produse atractive din partea Google așteptate odată cu achiziția companiei Gecko Design Inc.</b>Astăzi, prin intermediul Bloomberg aflăm faptul că cei de la Google și-au adăugat în portofoliu o nouă companie, și anume Gecko Design Inc., companie ce oferă soluții în materie de design pentru alte firme cunoscute cum ar fi Hewlett-Packard...

Astăzi, prin intermediul Bloomberg aflăm faptul că cei de la Google și-au adăugat în portofoliu o nouă companie, și anume Gecko Design Inc., companie ce oferă soluții în materie de design pentru alte firme cunoscute cum ar fi Hewlett-Packard (HP), Dell sau pentru produsele portabile FitBit.

De asemenea, cei de la Gecko au dezvoltat design-ul și pentru laptop-urile OLPC (One Laptop per Children - Un laptop pentru fiecare copil), aceste produse făcând parte dintr-un program umanitar prin care persoanele interesate puteau achiziționa un astfel de laptop ce mai apoi era folosit în școlile din regiunile aflate în curs de dezvoltare.

Președintele Gecko, Jacques Cagne, a declarat următoarele: “Aceasta este o oportunitate incredibilă pentru toți din cadrul companiei Gecko. Suntem foarte entuziasmați și onorați să ne alăturăm Google și să lucrăm împreună la o mulțime de proiecte ce vor beneficia de o tehnologie de ultimă oră”.

Astfel, Gecko se va alătura laboratoarelor Google X ce au ca principal scop dezvoltarea de noi tehnologii de top și de produse menite să aducă un plus la capitolul inovație, produse printre care se numără lentile de sticlă inteligente, sau mașina care nu are nevoie de șofer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×